Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Römi képes leírás - Kártyajáték.tlap.hu
részletek »

Römi - Kártyajáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartyajatek.tlap.hu » Römi
Keresés
Találatok száma - 5 db
10 lapos Römi

10 lapos Römi

A 10 lapos Römi egy kezdetleges próbálkozás és egyben remek példa arra, hogy egy eredetileg ártatlan szórakozást hogyan lehet téttel felruházva hazárdjátékká tenni. Ennek persze az az ára, hogy -nem túl bonyolult- pontszámítással is bajlódnunk kell közben. Igazán kellemes időtöltés

Römi

Römi

A mostanában divatos póker őrület után jól jöhet egy másik fajta kártyajáték. Kikapcsolódásnak vagy egy teljesen új hobbinak. A römi nem számít szerencsejátéknak, mint a póker, így legális pénzben játszani. A römi játék leginkább baráti társaságok játékaként ismert, viszonylag kevesen tudnak a lehetőségről, hogy online is römizhetnek.

Römi játék

Römi játék

Az interneten ingyen és pénzért is játszhatunk nagyon sok féle kártyajátékot, így például römit és kanasztát is. Az oldalon megtalálhatók a különböző römi és egyéb hasonló játékok szabályai, valamint, hogy hol lehet ezeket akár valódi pénzért is játszani.

Römi Játékok

Römi Játékok

A römi játék (vagy angol elnevezése szerint rummy) a XX. század elején jelent meg, valószínű, hogy a mexicói Conquian játékból fejlődött ki. Rövid időn belül egyik legkedveltebb online játék lett világszerte.

Römistars

Römistars

A RömiStars.hu egy online forrás, ahol híreket, információkat találhatunk a römi játékok különféle variációiról, mint például a Gin Römi, Oklahoma Gin, Kaluki stb. A hírek mellett szabályok, stratégiák olvashatóak, römivel foglalkozó weboldalakat ismerhetünk meg.

Tuti menü