Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Passziánsz képes leírás - Kártyajáték.tlap.hu
részletek »

Passziánsz - Kártyajáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartyajatek.tlap.hu » Passziánsz
Keresés
Találatok száma - 7 db
Flashpont pasziánsz

Flashpont pasziánsz

A flashpont.hu oldalán ingyen játszható flash pasziánsz játék vár a látogatóra. Az izgalmas pasziánsz játék mellett még rengeteg egyéb ingyenesen játszható online flash játék vár arra, aki meglátogatja oldalukat.

Online pasziánsz játékok

Online pasziánsz játékok

Oldalunkon egyedi fejlesztésű online pasziánsz kártyajátékokat találsz. Megtalálod a klasszikusokat, mint például a Klondike vagy a Feketeözvegy, valamint kipróbálhatod a kevésbé ismert kártyajátékokat is: Hüvelykujj és erszény, Spanyol pasziánsz, EastHaven vagy Skorpió. Az egyénre szabható beállítási lehetőségeknek és a számtalan nehézségi szintnek köszönhetően mindenki megtalálja a kedvencét. Természetesen az összes játék ingyenes, kipróbálásukhoz regisztráció sem szükséges. Próbáld ki te is, kerülj fel a pontlistára! Várunk szeretettel!

Pasziánsz játék

Pasziánsz játék

Folyamatosan frissülő online logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Gyere és tornáztasd meg az agyadat az online sakk, mahjong, vagy sudoku játékainkkal. Mindezek mellett még rengeteg egyéb gondolkoztató játék vár rád.

Pasziánsz játékok

Pasziánsz játékok

Ingyenesen játszható online flash pasziánsz játékok. Egyszerűen és gyorsan megtanulható kártyajáték, amit nem csak ketten, hanem akár egyedül is lehet játszani. Az oldalon rengeteg pasziánsz variáció játszható.

Pasziánsz játékok gyűjteménye

Pasziánsz játékok gyűjteménye

Naponta frissülő ingyenes flash játékokat tartalmazó oldal. Ingyenes játékaik vannak lányok számára, akció játékok, lövöldözős játékok, puzzle játékok, buborék és pasziánszos játékok várnak kicsikre és nagyokra.

Pasziánsz PC-n

Pasziánsz PC-n

A pasziánsz kártyajáték PC-s változata. Fel kell rakni a négy színt az Ásztól a Királyig, egyesével növekedve. A rendezés lényege, hogy pirosra feketét, feketére pirosat, de mindig csak eggyel kisebb lapot.

Pók pasziánsz

Pók pasziánsz

Egy hosszú nap után az egyik legjobb kikapcsolódás a pasziánsz. Itt egy online változat. Az egyik legjobb flash pasziánszjáték a pók. Mit lehet ehhez hozzátenni? A pasziánsz (solitaire) az Afrikában is pasziánsz.

Tuti menü