Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letölthető játékok képes leírás - Kártyajáték.tlap.hu
részletek »

Letölthető játékok - Kártyajáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartyajatek.tlap.hu » Letölthető játékok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ingyen letölthető kártyajátékok

Ingyen letölthető kártyajátékok

Az oldalról teljesen ingyen letölthetők a legkedveltebb kártyajátékok, melyekkel saját számítógépünkön játszhatunk. A játékok közt megtalálható az Ulti, Poker, Zsír, Uno, Kanaszta, Snapszer, Lórum, Huszonegy stb...

Ingyenesen letölthető kártyajátékok

Ingyenesen letölthető kártyajátékok

Ingyenesen letölthető freeware, shareware és demó kártyajátékok garmadája várja látogatóinkat minden műfajban. Folyamatosan bővülő tartalommal, naponta bővülő választékkal, és az eligazítást segítő játékleírásokkal igyekszünk a hozzánk hasonló játékrajongók igényeit kielégíteni. Mi mindig kínálunk lehetőséget egy kis munkakerülésre.

Letölthető kártyajátékok

Letölthető kártyajátékok

Az oldalon rengeteg ingyenesen letölthető és jogtiszta szoftvert és találsz. Játssz a gépeden valódi, vagy gépi ellenfelekkel. Játék közben rengeteg új kártyajátékkal ismerkedhetsz meg, amik a szórakozáson felül remekül fejlesztik a logikádat.

Letölthető Póker

Letölthető Póker

A Letölthető Póker oldala kártya és póker játék kedvelőknek kínál számítógépre letölthető, és onnan játszható játékokat. A játékok ingyenes demó verzióban tölthetők le, így amennyiben nem tetszenek, nem szükséges fizetni.

Letölthető Ulti program

Letölthető Ulti program

A program levelező játékként működik, de lokális gépen is használható. Ingyenesen játszhatunk valódi ellenfél ellen. Könnyű a program kezelőfelülete és a telepítése is nagyon egyszerű. Az oldalon részletes leírás található a kezeléséhez is.

Tuti menü