Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játékszabályok képes leírás - Kártyajáték.tlap.hu
részletek »

Játékszabályok - Kártyajáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartyajatek.tlap.hu » Játékszabályok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bridzs szabályai

Bridzs szabályai

Az oldalon a bridzs (bridge) szabályairól lehet tájékozódni. Érdemes megismerni ezt a kártyajátékot, mivel a világon több millióan játsszák és versenyeket illetve bajnokságokat is szoktak szervezni belőle.

Erdélyi filkó szabályai

Erdélyi filkó szabályai

Az 'erdélyi' filkó kártyajáték leírását tartalmazó oldal. Ezt a kártyajátékot nem űzik túl sokan, viszont nagyon élvezetes. Érdemes megtanulni és egy-egy unalmasabb téli estén megosztani az ismereteket a barátainkkal.

Kártyajátékok szabályai

Kártyajátékok szabályai

Az oldalon a Svindli, Snapszli, Rablóulti, Alsós, Felsős, Gin römi, Tizennégylapos römi, Rablórömi, Kanaszta, Uruguayi kanaszta, Chilei kanaszta, Tizenötlapos kanaszta, Magyar kanaszta, Kaszinó, Makaó, Tarokk, Huszonegyes szabályai találhatók meg.

póker szabályok

póker szabályok

Rengeteg póker szabály nem csak kezdőknek.Ha nem vagy tisztában a póker szabályaival,akkor olvasd el a részletes leírásainkat a Texas Holdem , omaha , Razz , Stud és Hi-Lo típusai. A honlapon akár már most elkezdheted a póker tanulását.A szabályok ismeretével már megalapozhatod a póker kezdeted de fel kell készülnöd rá,hogy ez egy életig tartó utazás.

Römi szabályok

Römi szabályok

Az Römi a Rablórömi, a Gin römi kártyajáték leírását és a szabályaikat tartalmazó oldal. Ezt a kártyajátékot nagyon sokan űzik és máig nagyon népszerű és rendkívül élvezetes. Érdemes elsajátítani a szabályokat, és kipróbálni a játékot.

Tuti menü