Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ulti képes leírás - Kártyajáték.tlap.hu
részletek »

Ulti - Kártyajáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartyajatek.tlap.hu » Ulti
Keresés
Találatok száma - 5 db
Magyar ultiszövetség

Magyar ultiszövetség

A Magyar Ultiszövetség hivatalos oldala. Friss hírekkel és információkkal várja az ulti kedvelőit. Az oldalon lehetőség van fórumozásra, chatelésre és partik elemzésére. Az oldalon remek közösség várja a kártyajátékok szerelmeseit.

Ulti játék

Ulti játék

Az oldalon a közismert kártyajátékkal az ultival lehet játszani. Lehetőség van játszani a gép ellen, és más játékosok ellen is. A más játékosok elleni játékban chat-elhetsz és beszélgethetsz a játékostársaiddal.

Ulti kezdőknek és haladóknak

Ulti kezdőknek és haladóknak

Ulti kezdőknek és haladóknak. Szerzők Hajdu Imre; Benyovszki Pál; Prorok Márton. A könyv az egyik legkedveltebb kártyajáték szabályait mutatja be, de hasznos olvasmány azoknak is, akik gyarapítani szeretnék ulti tudásukat.

Ulti Stars

Ulti Stars

Ulti közösségi oldal, melyen online lehet valódi ellenfelek ellen játszani. Az oldalon regisztráció után lehetőség van chatelni az ellenfelekkel. Az oldalon látható statisztikán követheted eredményeidet.

Ulti szabályok

Ulti szabályok

Az oldal a méltán népszerű ulti nevű kártyajáték szabályait tartalmazza. Ezt a kártyajátékot magyar kártyával kell játszani és komoly odafigyelést igényel. Érdemes megismerkedni ezzel a játékfajtával, mert manapság is sokan versenyszerűen űzik.

Tuti menü