Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bridzs képes leírás - Kártyajáték.tlap.hu
részletek »

Bridzs - Kártyajáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kartyajatek.tlap.hu » Bridzs
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bridzs kvíz

Bridzs kvíz

Bridzs kvíz a KvízPart oldalán. Legyél te az első a bridzs kvíz ranglistán! Gyűjtsd a kagylókat a KvízParton! Egy kvízjátékban maximum 50 kérdést kapsz, melyek megválaszolására 5 élet áll rendelkezésedre.

Bridzs oktatás

Bridzs oktatás

A bridzs a kártyajátékok közül az egyetlen, amelyet sportként is űznek. Az oldalon bridzstanfolyamokra lehet jelentkezni, melyek kezdő, középhaladó és haladó szinten. Az oktatást Varga István nagymester illetve bridzsoktató tartja.

Bridzsakadémia

Bridzsakadémia

A bridzs játékot a "kártyajátékok királyának" is szokták nevezni. Az oldal célja, hogy minél népszerűbbé tegye ezt a játékot. A Bridzsakadémia kezdő és haladó oktató tanfolyamokat is szervez látogatóinak.

Kártyabolt bridzs kellékek

Kártyabolt bridzs kellékek

A kártyabolt webáruház tulajdonosa és üzemeltetője a SoftWare Station BT., melyet 1992-ben alapítottunk, ez bizonyítja, hogy egy több, mint 20 éve létező cég megnízható hátteret ad e webáruháznak. A kártyabolt webáruház 2012 májusa óta üzemel, a cég által forgalmazott játék termékek, ezen belül is a játékkártyák internetes kereskedelmét bonyolítja. A kártyajátékokon belül kiemelt jelentőségű a bridzs játék, melyet közelről ismerünk, személyes, több évtizedes játéktapasztalat és szeretet révén. A kártyabolt.hu áruház bridzs kellékek oldalán megtalálhatóak a következő terméktipusok: Bridzs kártyák, licitdobozok, licitkártyák, bridzsasztalok, puha és kemény bridzstokok, bridzskönyvek, licitjelző, szkórlap, kártyakeverő, és mindenféle bridzs kellékek.

KIBIC Egyesület

KIBIC Egyesület

A bridzs mint szellemi sport széleskörű megismertetése, illetve a bridzsezés iránti érdeklődés felkeltése korosztályra való tekintet nélkül. Az amatőr és profi versenyzés anyagi és erkölcsi támogatása, feltételeinek megteremtése, pártoló tagok toborzása.

Könyv: Viktor Dani bridzsiskolája

Könyv: Viktor Dani bridzsiskolája

A könyv szerzője 15 éve tanít kezdőket bridzselni, és ma már tudja: egy tananyag annyit ér, amennyit be lehet fogadni belőle. Ezért igyekszik úgy tanítani, hogy mindenki megértse, és e törekvés eredménye a sajátos oktatási módszerének kialakítása is, amelyet ebben a könyvben összefoglal. A mű kezdőknek íródott, de haladóknak és társasági játékosoknak is érdemes tanulmányozni, ha úgy érzik, hogy ideje volna tudásukat felfrissíteni és rendszerezni...

Magyar Bridzs Szövetség

Magyar Bridzs Szövetség

A Magyar Bridzs Szövetség hivatalos honlapja. A céljuk a magyarországi bridzs játék kedvelőinek összefogása, versenyek szervezése, és a bridzs kedvelők táborának gyarapítása. Folyamatosan friss hírekkel és információkkal várják az oldal látogatóit.

Miskolci Bridzs Egyesület

Miskolci Bridzs Egyesület

A Miskolci Bridzs Egyesület oldalán megtalálható minden, amit a bridzsről tudni érdemes. Játékszabályok, oktatás, letölthető anyagok és egy remek közösség vár az oldalukon. Az egyesület nemzetközi versenyek szervezésében is részt vesz.

Online Bridzs

Online Bridzs

A bridzset négyen játsszák 52 lapos römi kártyával (joker) nélkül. Két játékos párt alkotva küzd egy másik pár ellen. Az oldalon regisztráció után valódi ellenfél ellen teheted próbára bridzs tudásodat.

Hirdetés
Versenybridzs Magyarországon

Versenybridzs Magyarországon

A bridge.hu weblap célja, hogy friss hírekkel, cikkekkel, feladványokkal szolgáljon a magyarországi bridzs kedvelők társaságának. Az oldalon a legizgalmasabb partik elemzése is megtalálható,a miből rengeteget lehet tanulni.

Tuti menü